Heaven´s on fire.

Allmänt dravel
Då var denna helg snart till enda. Fort gick det men jag känner att jag fått mycket gjort. I lördags var vi som sagt i Möre och spelade golf. Jag gick min första 18 hålsrunda kan man säga. Visserligen var kameran med men Jennifer som inte spelade la beslag på den. Bra det, för då kunde jag koncentrera mig på golfen. Svinkallt var det. Klarblå himmel och strålande sol men vad hjälper det när den blåste kalla nordanvindar.


Gick riktigt hyfsat...ja inga större scoore men hade dock många bra slag. Man får inte ställa så höga krav på sig själv så här i början av säsongen. Apropå krav så hade jag en son som hade rätt höga sådana. Han har inte spelat på 4 år men lyckades får 34 poäng räknat på sitt gamla handikapp 12,3. Bara två poäng från att gå på handikappet ändå var han missnöjd :/

Jennifer tog en rätt skojig bild på den golfspelande delen av familjen Lisselgård. Hon fick syn på en spegel som var uppsatt i ett träd och bad oss ställa oss på tee.Trots det kalla vädret så hade vi en mycket trevlig dag ute på golfbanan.

Söndagen ägnade jag åt måsten. Inte så roligt kanske men absolut nödvändig. Städning i största allmänhet och strykning. Jag bara hatar strykning som vanligt hade högen vuxit sig högre än vad som är  tillåtet. Jag kom ändå ner i botten av korgen (som svämmat över) Så nu är det dags att börja fylla upp den igen ;o)

Ikväll visade sig en sååå vacker solnedgång. Kom att tänka på Heavens on fire med Kiss. Visserligen var det nog inte vad de menade med sången. För jag tror inte de syftade på denna himlen när de sjunger "Feel my heat takin you higher, burn with me, heavens on fire. Paint the sky with desire, angels fly, heavens on fire" Ja ja hur som, det var en vacker himmel :o)Ha en bra kväll / Eva-Lena
Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 martina:

skriven

Ja det ser ju ut som om ni hade en underbar dag på golfbanan. Jag trodde att alla golfare hade rutiga strumpor och halvlånga bruna byxor som Lasse Åberg i den ofrivillige golfaren:) Hmmmm, där ser man!Fin solnedgång med härliga färger.Ha en bra jobbarvecka!

3 Jenny:

skriven

Från ishockeybloggar till nu golfbloggar ;PAng strykning, inte måste man stryka kläder? Det gör aldrig jag :P Sängkläder stryker jag, men inte kläder :)

2 Marie

skriven

Åååååå så otroligt vacker himmel! Tack för att du visade den!Marie

4 Anna

skriven

Skönt att höra att det finns fler som sparar stryktvätt som om det vore sedlar på banken. Jag håller med om att det är vansinnigt tråkigt, men varje gång lovar jag mig själv att "inte spara på hög" utan "stryka en gång i veckan"... Det är 18 år sen jag flyttade hemifrån och jag har inte ändrat mig än...