Gamla kärringar blir som nya ;o)

Allmänt dravel
Har i ett par dagar funderat och grunnat på vad jag ska göra. Håret mitt har jag tröttnat på och ville göra något annorlunda. Jag har varit mörk innan. Vet att jag tröttnar efter ett par månader men just nu var jag trött på det halvljusa. Laddade upp med färger. Tidigt i morses satte jag fart. I med färg, sköljde ur färg, ditt med slingor, sköljde ur allt. Det sista jag gjorde var att dra igenom håret med saxen. Först blev jag lite förskräckt för det blev annorlunda......

 


Efter ett tag och tyckte det blev rätt okey. Tar nog ett litet tag att vänja sig vid det mörka och att ha lugg igen.

Resten (det mesta) av dagen har ägnats åt att iordningställa tomten. Bara att vi klippte gräset höjde det ett par snäpp. Var tvungen att klippa det i tre omgångar för att få ner det. Kommer nog ha träningsvärk imorgon av allt räffsande. Vädret har varit kanon idag igen. Känner att det hettar i ansiktet så jag har nog fått lite färg även där ;o)

Känns rätt okey att börja jobba i morgon igen. Man har verkligen hunnit med mycket dessa lediga dagar. I morgon kommer revisorn och går igenom bokförningen. Hoppas allt är till belåtenhet ;o)

Ha en skön avslutning på påskhelgen / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 martina:

skriven

Vad fräsigt håret ditt blev. Menar du att du vågar blanda färger och klippa håret själv, hur tusan lyckas du så bra med det??

Det är lite mörkrött va? Det är roligt att byta frisyr och ändra lite på färgen då och då.Jag känner inte för att jobba alls imorgon, hade inte haft några problem att vara hemma några dagar till och några dagar till, och några.....

Men när man tänker till så får man vara glad att man fortfarande har ett jobb.Ha att bra!

3 Anne:

skriven

Sådärja bort med blondinen och fram med en riktigt kvinna :))

Nu så börjar vi bli lite lika. Puss på dig

5 Stina Lundström:

skriven

Hej!

Loket skulle skriva på innan man åkte till Kanarieöarna och det skulle vara för 2 år, allt enligt honom själv och hans Johanna.Laget for ju i natt på sin resa. konstigt utan Silly Season på Taif Men det kommer väl så småningom.Kul att du också tycker att Tomas är en pärla.Vi kanske ses nästa säsong.

7 Marie:

skriven

Så snyggt det blev! Urläckert t o m!Marie

2 Ninni

skriven

Blev ju fint ju!!!

4 Anna

skriven

JÄTTEFINT hår!!!!!!!!!!

Jag har alltid önskat mig ett rött hårsvall, men naturligt då förstås ;)

Jag önskar att jag hade kunnat säga att jag klippt gräset, men då hade jag ljugit så jag säger sanningen: Jag har skottat lite snö från altanen :D

6 CATWOMAN

skriven

men du är ju otrolig alltså... SKITSNYGGT jag gillar den där färgen ...

Fattr inte att du kan klippa dig själv hur i hela friden bär du dig åt.

En sak är säker och det är att du borde vara frisör fast du passar också för det jobb du har... men talangen för frissayrket den har du minsann.

nu får du mig att känna lust att göra detsamma trycka i lite färg och slingor...kramen damen