TAIF seriesegrare 2008

Hockeyblogg
Matchen var väl ingen höjdare. Första perioden var ett sömnpiller. Kristianstad tog ledning med 0-2 men det kändes inte så farligt. Vi låg på men mål ville det inte bli. Så kan det vara. I andra perioden plockade jag fram kameran eftersom Tingsryd var på vår planhalvan i anfall. Dröjde inte länge innan 1-2 kom.





Sen tog det totalstop igen. Vi försökte och försökte....


...men det ville sig inte alls. Matchen försatte i ungefär samma sömnpiller. Lite gruffgruff blev det också.



Kändes ett tag som vi skulle losa. Kollade på resultat tavlan och Pantern låg under så vi kunde fortfarande bli seriesegrare. När det var ungefär 2 minuter kvar av matchen tog Tingsryd Timeout. Jag tänkte att det hjälper nog inte oss att vara en man mer. De fyra första minuterna av tredje perioden spelade vi 5 mot fyra utan att lyckas göra mål. Jönsson togs ut och spelet drog igång. Jacobsson offrade sig när en KIK:are fick pucken. Detta räddade oss från att de skulle göra mål i tom kasse!!! Vi lyckades dessutom göra mål....


...när klockan stod på 19:41. Åhhh, va bra det kändes!! Det var inte mycket folk i hallen. Många gapande tomma stolar.


Visserligen var denna bild tagen i pausen, givetvis fanns min gubbar på plats :o) Det blev overtime och TAIF lyckades via David Jonsson få in pucken....


....när klockan sa 1:45 in på övertiden. Den kedjan lyckades verkligen ikväll, stod för samtliga poäng :o)

Killarna tackade klacken efter matchen.


Tog flera bilder men damen jämte mig speglades i plexiglaset :o( Klacken var lika avslagna som laget......


.....men vad gör det, i det stora hela, för både TAIF och klacken har gjort ett fantastiskt jobb denna säsong. Ser fram emot Allettan efter juluppehållet!!!

Är det någon som kan svara på ifall man kan lägga album på blogg.se. Hade varit roligt ifall det gick. Gillade den funktionen hos Windows Live. Har letat efter info om detta men inte hittat något.

Ha en gokväll ! Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 lissel:

skriven

Jag sa ju till dig att radera bort bilden som du tagit på mig!! :S