Snöar på julafton....

Allmänt dravel
......kan det bli mycket bättre :o)Nu är marken alldeles vit utanför huset. Julaftonen här har gått i lugnets tecken. Nu är både klappar och julmat avklarad. Höjdaren var nog när Fredde öppnade sista paketet. Visserligen var det en gemensam klapp till honom och mig. Han fick äran att öppna den. Den kommer nog bli mest hans men jag kommer kunna låna den när jag vill :o) Vår förra digitalkamera köpte vi ihop och den har vi kunnat samsas om. Nu handlade det om en systemkamera.En Canon EOS 1000D. Han var så lycklig ;o)

Daniel hade en lång lista på saker han önskat sig på Teknikmagasinet. Vi köpte allt på listan utom Alkoholmätaren för 995 kr??? Va i jösse namn ska han ha en sån till!!! :o) Han blev nöjd med sina klappar. Han var den som var mest otålig innan öppnandet.

Micke fick en massa bar attiraljer. Spegeltavlor, glas, barstolar. Han har dessutom varit utan "lukta gott" så det blev lite Hugo Boss. Apropå "lukta gott" så fick jag själv en ny doft.Flowerbomb av Viktor&Rolf. Hoppas det är en doft jag kommer att trivas med. Jag hade en favoritparfym, som jag haft i över 10 år (ja, asså inte sammaflaska:o) Sist jag fick en flasta var när jag fyllde 40. Då hade Gunnar fått lov att beställa den från parfymeriet. Tyvärr är den helt borta nu, går inte ens att beställa längre. Det var "Beverly Hills" av Giorgoio.

Gunnar fick också en klapp han blev sååå glad över. Han önskade sig en förra året men jag bara skrattade åt det (ni som följt mig kanske minns vad det var?)En radiostyrd Helikopeter ;o) Eftersom önskan kvarstod detta år så tyckte jag att han skulle få en *asg*

Godisskålen är näst intill slut nu. Fredde var nog den som stoppade fingrarna däri mest ;o) Kul med systemkamera!!Vet ni, det var ingen som tittade på Kalle Anka här hemma. Är epoken (traditionen) förbi eller är det bara i vårt hus Kalle har gjort sitt på julaftonen?

Ha en fortsatt bra julafton / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Jerry:

skriven

Ni verkar ha haft en trevlig jul!

Vi kollade inte heller på "Kalle Anka"... man har ju sett det 1457340 ggr. Orkar inte kolla "bara för att det är tradition". :-)God fortsättning.