Photoshop lek!

Allmänt dravel
Man behöver varken vara en bra fotograf eller ha en bra kamera ifall man behärskar photoshop. Säger inte att jag behärskar det men jag har lärt mig några funktioner :o)

Vi köpte en stjärna till toppen på granen. Den hamnade lätt på sne´ Gunnar tyckte vi skulle rikta upp den men se det ville inte jag. Jag gillar när den hänger lätt på sned. Även det icke perfekta har sin charm!!!Fotografiet är taget med jobbets systemkamera. För mörk och jag retade mig på spegeln bakom. Gjorde därför om den lite i Photoshop.En liten ram, ljusare och trollade bort spegeln :o)

Vi köpte hyllor till badrummet nere som vi satt upp idag.Samma kamera, för mörk och konsollen var ju ful!!Nu blev den lite ljusare och fästet trollades bort :o)

Nu till lite roligare bilder. Jag blev fångad i profil på julbordet. Värst vad jag har sned och icke vita tänder. Sen ska vi ju inte tala om rynkorna. Skulle behöva gå upp tio kilo för att fylla de rynkorna :o)Försökte justera lite. Tänderna blev väl inte klockrena men rynkorna blev minimerade.Men även det ICKE perfekta har sin charm *asg* så jag tror jag behåller tänderna och rynkorna OCH stjärnan lätt på sne´

Ha en gokväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Kattis:

skriven

Go´kväll!

Vad roligt att du hittade mig.

Klart jag kikade in hos dig med och hit kommer jag tillbaka såklart.

Tur man har en frisör i familjen, att slinga själv hade jag nog aldrig haft en tanke på att göta själv, men det blev ju jättefint.

Du får ha en fin kväll!

Må gott!

3 Anne:

skriven

Snyggt vart det i badrummet. Granen gillar jag det ska vara lite snett för då blir den unik och det passar ju dig bra. Gissa om mina ögon går i kors. 2 snackiga, fnittriga tjejer i vardagsrummet (Linda med kompis)svårt att koncentrera sig på datorn. 3 lika snackiga tonåringar i köket och jag som bara sitter här och önskade att jag låg i sängen och sov ;)

Sent vart det igår och sent kommer det att bli i kväll eftersom jag inte kan sova när det inte är tyst och hur kan det vara tyst när 4 tonåringar låter......gråter....Det här ska du få igen syrran ;)

Puss på dig, jag skickar hem dom i morgon.

2 CATWOMAN

skriven

men vad fint man kan göra med photoshop... och min son som sa att mamma det är alldels för invecklat för dig du kommer inte att fatta ngt av det...

granen var läcker med stjärnan på sned... jag gillar sånt lite annorlunda gör att det får en speciell känsla och utstrålning... precis som jag just nu med det käk onda det tar fram en bullig kind men med photoshop kan man se ut som en kalaspingla...kram på dig

4 Jenny

skriven

Ja visst är det kul att leka med photoshop, finns massor med kul man kan göra där :)Kram