Ny vecka, nya utmaningar :o)

Allmänt dravel
Visst är det väl så....eller, kanske inte. Vi hade personalmöte på jobbet och det ser inte bra ut. Även vi drabbas av lågkonjukturen :o( Inte investerar man i dagsläget om man absolut inte måste. Äsch, inget trevligt och inget jag har lust att blogga om.

Minstingen har kommit hem från sitt Stockholmsbesök. Vilken upplevelse han varit med om, idolfinal i globen. Han tog lite kort, delger er två bilder.


Missade lite ram men vad gör det om hundra år.


Skönt att ha honom hemma igen!!

Jerry ville ha en mer utförlig avledning till att jag bloggar. Ska försöka ge min anledning.

Jag hade länge velat ha en egen hemsida. Försökte redan för en herrans massa år sen skapa en. Tyvärr gick det i sank eftersom jag saknade kunskapen. Jag har altid gillat att skriva. Uppsatsskrivningar i skolan älskade jag :o) En dag för snart 2 år sen så halkade jag via msn in i Windows Live. Helt plötsligt, utan att veta hur det gick till, så hade jag en blogg sida. Upptäckte att jag hade läsare. vilket sporrade en ännu mer. Ja, vill man inte ha besökare så kan man ju lika väl skriva i en låst dagbok.

Syrran som då redan var en aktiv internet användare hittade min sida och började blogga själv. Härligt, man kan ju följa varandras liv på ett närmre håll. Vi har ju i det verkliga livet ett stort geografiskt avstånd mellan oss. Hittade även Jerry och Ronja som är min brors barn. Kan erkänna att vi inte haft vidare värst bra kontakt. Den har nu tagit verklig fart och jag kan förlja deras liv. Detta har givit mig en enorm glädje!! Min systers barn, Jenny och Linda, har jag också också via bloggandet fått närmre kontakt med. Jonas (syrrans älste) har jag precis börjat få kontakt med och det glädjer mig. Han har det jobbigt nu och jag önskar honom all lycka och styrka för att ta sig igenom det han MÅSTE göra. Det är inte lätt alla gånger men jag tror på honom och jag finns här för honom ifall han vill ta min emot den hjälp jag kan ge. Men kampen är hans men jag följer honom i den!!

Vänner har jag fått via bloggandet. I början av detta år gick jag igenom en sak som tog väldigt hårt på mig. Min kanal för att bearbeta min upplevelse skedde via bloggandet. Jag har ett starkt behöv att att prata (eller skriva) när jag har det tufft. MÅSTE ventilera för att inte gå under. Där är vi alla olika. En del har svårt att prata och vill hellre bearbeta det på annat sätt. När jag mådde som sämst fick jag ett enormt stöd från främmande människor jag fått kontakt med via bloggen. Jag sänder er alla ett tack för ert stöd!! Det finns person som betydde extra mycket för mig, jag tror att hon själv vet vem hon är när hon läser detta. Jag har aldrig träffat henne men ändå gav hon mig så mycket så jag blir nästan tårögd. Helt fantastiskt att en människa kan äga så mycket empati, ärlighet och kloka ord som denna kvinna äger.  Fattar inte riktgt...jag vet inte ens vad hon heter (i verkligheten) Vet bara att hon har en kär liten go katt som inte har pungkulorna kvar *asg* Skämt åtsido...jag vill ge dig CW en extra go kram.

Med tiden har jag fått läsare jag aldrig trodde skulle hitta till min lilla sida. Det är alla TAIF:are som besöker mig. Ja, mellan mina djupare och personligare och alldagligare bloggar så skriver jag ju en och annan hockeyblogg också :o)

Apropå personligare bloggar så skriver jag även ibland bloggar för att jag vet att mina söner (och en del av deras kompisar:o) brukar beöka min blogg. Jag ser det som ett sätt att nå fram till dem. I det verkliga livet är man nog mest en tjatig morsa men läser de min blogg i lugn och ro så inser de nog att den kärringen har nog rätt i en del av det hon säger.

Summa sumarum mitt bloggande består av ventilation, vänskap, tillfredställelse, kontakt med släkt och rent allmänt skrivklåda.

Akta dig Jerry för att ställa en enkel fråga till faster :o)

Anne, Anna, Ronja, Jerry har svarat men ni andra.... Varför bloggar ni???

Ha en go kväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anna:

skriven

Tänk så lika vi är ändå. Jag älskade "Berättelseboken" vi hade i skolan. Och att CW är en kvinna med stort hjärta kan jag bara hålla med om.

Thank God for bloggandet! ;)

3 Ninni:

skriven

För det första så vill jag säga att OJ jag är avis på din minsing som var på Idolfinalen! WHAO!

För det andra, du har en finfin sida här! Du skriver kanon, och ja - du slog verkligen huvudet på spiken varför man bloggar du tog nästan fram samma saker som jag tycker och tänker om bloggandet!

Visst är det skönt att få bubbla ur sig saker och ting, både glädje och sorg, nyfikenhet mm och det är ju ett sätt för de som inte är nära en geografiskt att få ta del av vardagen runt om en!

Jättebra!!

2 CATWOMAN

skriven

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva... det känns så varmt och gott inom mig sen jag läst din blogg... jag blir såååå GLAD... jag ler...... men vet du Eva-Lena det är så här att man får vad man ger och du ger också mkt av dig själv då du skriver om dina tankar och ditt liv... så det är enkelt att göra ngt gott för dig...

du är speciell ... på ett braigt sätt brukar jag lägga till så ingen tror att jag menar ngt annat... he he ...

Bara en sån sak att du kan få mig att t.o.m. gilla hockey lite grann... ha ha... man rycks med då du skriver om matcherna och över ditt brinnande intresse för sporten... alla i TAIF måste gilla dig... nu uppfinner jag GULDPUCKEN och den får du av mig ... ha haDu har ett stort hjärta du med och dina grabbar har en väldigt fin mamma... som t.o.m. kan bygga en bardisk.. de´du... me like... som du vet ...och tack än en gång för dina fina ord. kram