Nu har bett om hjälp :o)

Allmänt dravel
Ja ja, syrran du behöver inte le och tänka "vad var det jag sa" Tyvärr måste jag nog erkänna att syrran har rätt. :o) Står man och bankar huvudet i väggen så är det ju bättre att be om hjälp. På så sätt slipper ni ju läsa bloggar med orden f*n, j*vlar och h*lvete. Jag är inte de som normalt brusar upp men när man försöker och försöker och ändå inte lyckas så kan väl vem som helst tappa tålamodet, eller?. Skönt att få lämna över till proffs så att jag kan ägna mig åt det jag gillar, att blogga!!

Jag har funderat lite på det här med bloggvänner. I Windows Live hade man en hel drös. Lite inbördes beundran faktiskt. Jag har en handfull personer där inne jag verkligen bryr mig om. Det skulle kännas tungt att förlora dem. Samtidigt känner jag att jag har haft flera utifrån som besökt mig på Windows live utan att knorra. Däremot känner jag att flera, av de jag trodde mig känna, kommer att sluta besöka mig när jag bytt forum. En förlust. Nää egentligen inte.

Varför bloggar man egentligen undrar man?? Vad strävar man efter?? Svårt att svara på. Brist på ett liv i det verkliga livet, eller? Kanske?? Jag skriver mycket i lite dagboksform. Kunde väl egentilgen skriva det på ett papper, eller? Visst vill man ha besökare. Annars fanns det väl inte någon mening.  Nä, någonstans är det väl att dela med sig. Delad glädje dubbel glädje, eller? Jo jag tycker det!! Ibland så skriver jag om mer djupare tankar och funderingar. Varför gör man det? Det är ju många gånger väldigt utlämnande. Vad vill man uppnå? En bekräftelse på att man inte är ensam eller kanske någon som talar om sin åsikt och får en att ändra sitt sätt att se på saken, kanske. Sen finns det ju de som skriver om sitt intresse tex, heminredning, segelflyg, golf. Jag gillar när de varvar sina bloggar med lite allmänt eller ännu bättre personliga vinklar. Det gör en blogg mer levande, tycker jag.

Tänkte ni på hur många gånger jag skrev "eller" i förra stycket. Det jag vill med det är att få svar. Till alla jag känner som bloggar. VARFÖR bloggar ni??

TAIF spelar mot Olofström borta idag. Olofström har lite att kämpa för. Vi kan sänka deras drömmar om allettan ikväll. Minns hur det var förra året vid denna tid. Då hjälpte vi dem :o)
Olofström-TAIF 2007-12-19
Önskar mig dit ikväll!!

I morgon ska vi till  Öjaby Herrgård  Åhh, vad jag ska mumsa :o)

Ha en skön kväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anne:

skriven

Ledig i morgon så kanske svarar jag i min blogg varför jag bloggar :))

Måste nog göra kväll snart så jag orkar med helgen som kommer. Sen måste jag försöka att planera hur dom ska sova, jag har ju egentligen bara 2 extra sovplatser. Okey jag har en lite bredare säng (både Olle och jag får plats) men jag tror inte Fredde vill sova bredvid moster asg och Linda skulle kasta ut honom med huvudet före om han försökte sova där. Tjejerna skulle iofs någon av dom kunna sova bredvid mig, men jag tror nog att dom helst avstår att sova inne hos mig :)

Men det löser sa han som sket i bassängen, finns det hjärterum så finns det stjärterum.

Sussa så gott lillesyster.PS, tala nu om för dom att ta det lugnt det firas Lucia i Sthlm och det brukar inte alltid gå så lugnt till, mitt hjärta är svagt, DS

3 Anna:

skriven

Klart att du inte tappar mig!! Jag har nu gjort en lista på min blogg så att jag (och andra) lätt kan klicka mig vidare till de bloggar jag följer och din är ABSOLUT en av dem!Själv började jag blogga för att kunna visa min släkt och mina vänner i Sthlm alla mina inredningsprojekt, men det utvecklades till något mycket mer! Och roligare :DKram och vi hörs snart!

5 Jenny:

skriven

Som sagt så var det bra att jag vänta till idag innan jag försökte fixa headern. Idag efter en god natts sömn så gick det bara bra. Jag skickar koden till din mail istället.Kram/Jenny

7 Anne:

skriven

Linda, jag fattar i alla fall :))

Puss på dig

2 Jenny

skriven

Haha proffs är jag verkligen inte :P Får inte heller till det. Vet inte varför det inte vill. Nu är jag för trött för att fortsätta bråka med alla koder. Försöker igen imorgon när jag fått en god natts sömn :P.Eller så kan du prova med att byta stilmall, om det går lättare. För när jag gjorde mammas sida, var det inga problem alls. Då använde jag stilmallen Nature. Kontsigt är det iaf. Men som skrivet, ska försöka igen imorgon.Kramar/Jenny

4 Ronja

skriven

Jag bloggar för att få skriva av mig lite då och då. Lättare och mer personligt att skriva långa inlägg om ditt och datt på en blogg än på Bilddagboken tex. Men ibland får man hjärnstopp, och då får man nästan dåligt samvete istället när man inte skrivit på ett tag. Knepigt.

6 Linda

skriven

haha aa sant dom kommer inte fatta något :P

8 Jerry

skriven

Intressant inlägg.För min del så började jag blogga bara för att det skulle vara kul att dokumentera renoveringen i text och bild, kul att kunna titta tillbaka. Och för att kunna dela med sig till familj och vänner som inte har möjlighet att alls eller sällan kan hälsa på, så att de kan följa utvecklingen. Som du t.ex. :-) För det andra är det kul att träffa likasinnade. Dela med sig av ideér osv.På senare tid verkar det som om många har hittat till och börjat följa min blogg. Väldigt smickrande, men det gör att man känner ett litet behov av att uppdatera bloggen fastän man ibland egentligen inte orkar. För besöken ger ju samtidigt mycket tillbaka, man får feedback, tips och sporrande komplimanger. Men jag försöker ta tillströmningen med ro och inte känna något tvång.Har du lyckats besvara dina egna frågor än? Om varför du bloggar och delar med dig?