Julkorts bry??

Allmänt dravel
Fick ett julkort idag som satte lite myror i huvudet på mig. Någon hade glömt att skriva vem det kom ifrån. Först trodde jag det var från storebrorsan. Tyckte jag kände igen handstilen på kuvertet men det stämde inte. Stämpeln på frimärket sa "Årsta, Stockholm". Ja men, då tror jag att jag vet vem det kommer ifrån ;o)


Känner du igen det, syster yster??? *asg* Undrar om hon är lat, slarvig, glömsk eller allmänt virrig?? Tror på det sistnämnda ;o)

I morgon blir det en sväng in till stan. Julklapparna ska inhandlas. Sen tror jag att jag känner mig lite mer lugn inför julen. Fattar inte vad det är i år med julen. Jag brukar se fram emot den med glädje. I år går jag bara och inväntar den där känslan som hör julen till. Hoppas den infinner sig ;o)

Nä, nu ska jag stryka färdigt högen och städa lite. Vill inte vara en "slacker" (som Jerry uttryckte det) Micke höll på att garva ihjäl sig när han hörde vad kusinen sin kallade mig :o( Så nu lämnar jag datorn för ikväll. I allafall för en stund *asg*

Ha en skön fredagskväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anne:

skriven

Hahahaha jamen jösses och jag säger att jag inte har julstress. Men det var faktiskt någon helt annan stress, jag skrev eller okey inte skrev julkorten i torsdags morse och det var ju samma dag som Olle kom hem. Vägrar att berätta om alla tokigheter jag gjorde på jobbet ler

Hmm undra om det står någonting på dom andra korten. Olle kanske fick ett kort där det står God Jul från mamma och Jenny eller Jonas fick en helt annan text, nu ska jag gömma mig under en stubbe ;)

Kramar om dig i alla fall innan jag gömmer mig

3 ninni:

skriven

Oj jag var allt lite het på julegröten där och det for iväg långt innnan jag var klar!

Ja skoj med lite detektivarbete :-) men du verkade lösa det rätt bra tycker jag.

Här är en slacker till då ;-) Vi får ta varann i hand.God jul igen!

2 Ninni

skriven