Jag och blommor??

Allmänt dravel
Jag har berättat tidigare att jag inte är vän med blommor. Lyckas ta dö på det mesta. MEN detta rår jag inte över!! Vår murgröna kan inte bestämma sig för ifall det är höst eller vår.


På flera stjälkar lyser det av höstens vacka färger.


Samtidigt som nya skott sätter fart???

Idag har jag varit lite nyttig :o) Skrivit alla julkort, så jag kan lägga dem på lådan imorgon. Har dessutom blandat ihop en potatissallad till i morgon. Då ska vi grilla karré. Ja vi tror att det är vår också ;o)

Ha en bra kväll / Eva-Lena


Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 CATWOMAN:

skriven

den är vacker ändå den där blomman... och julkorten de har jag slutat att skicka... av lathet kanhända... och varje år jag får ett så känner jag mig för hemsk som inte åstadkommit ett själv... jag brukar ringa och önska en god jul... men ibland gör jag inte ens det... ha ha..

Har lite ont i ryggen så här lagom till julen... stel som en lyktstolpe ... det går över intalar jag mig själv. Minns med fasa sommaren då jag hade en rullator och en gräslig värk... men jag tror det håller på att lätta för idag känns det bättre än igår så jag tänker positiva tankar det lär vara bra har jag hört... he he kram på dig