Ja, jag är knäpp....

Hockeyblogg
....anser nog många av mina blogg vänner :o) Varför? Jo, för jag börjar få hockeyabstinens!! Idag har jag till och med varit in på hemsidor hos de andra lagen i allettan. Ja, jag vet att det är lite, hmm, vad ska jag säga.... MEN jag börjar bli rastlös här hemma. Ledig hela dagarna och vill inte börja städa ordentligt inför nyår redan nu. Då får jag ju städa en gång till, för det tar inte mer än två dar så ser golven likadana ut ju. Nä, nu kom jag ifrån dagens ämne, hockey :o)

Det är lite roligt att kika runt och se hur de andra supportrarna tippar allettan. På Tranås sida toppar vi tabellen. De som inte satt oss högst, placerar oss i allfall topp tre. Även Örebro verkar se oss som det störst hotet :o) Panterns största problem är att få ihop en Allettan klack :o) Bland  Skövde supportrarna tippar de flesta att vi vinner första matchen mot Tranås. Ja men, självklart!!! Försökte hitta nått skoj hos Vita hästen, har inte de några supportrar alls??? Snacka om folktomt på läktaren när de möter Pantern hemma den 4:de *asg*

Jag har faktiskt undrat lite över hur man döper lagen. Ta tex. "Vita hästen" eller "Pantern". Ja, jag menar det är väl inte så konstigt att de inte har supportrar man vet ju inte var de kommer ifrån?? Pantern, vet jag visserligen eftersom de varit i samma serie men vet Malmöborna om att de har pantrar som spelar hockey??? ;o) Nu såg jag också att Vita hästens kansli låg i Norrköping, så jag förmodar att de spelar för Norrköpingsborna. Nää, tacka vet jag Tingsryd, Örebro, Skövde, Kungälv m.fl. som talar om vart man ska åka för att se dem spela :o)

Nä nu ska jag sätta mig vid matbordet och inmundiga en Porterstek, jammi!!!

Ha en bra kväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Daniel:

skriven

Jag åker med supporterbussen dit och hem

2 Therese Szanto

skriven

Hejhej (:

Tack tack för den gulliga kommentaren (: Jag bara längtar tills jag får min utbillning nästa år då jag börjar i gymnasiet!

Gott nytt år!