I dag har jag lekt frisör :o)

Allmänt dravel
I går när vi var in till stan så handlade jag lite slingor. Tänkte jag skulle göra håret lite ljusare. Orkade inte fixa med det igår men idag satte jag fart. Här kommer ett par bilder på hur det såg ut innan.

Jobbigaste är nog att dra alla slingor ur hättan speciellt där bak. Är jag inte fin i hättan :o)När jag var färdig med blekningen passade jag på att klippa mig lite också. Kortade av och klippte upp i nacken. Klippte också en rätt kort lugg. Det är alltid lite pirrigt när man börjar klippa. Tänk om det blir alldeles tokigt!!! När man tagit det första klippet finns ingen återvändo. Bara se till att klippa färdigt :o) Så här blev i allafall resultatet.Apropå resultat så har TAIF varit nere i Malmö. Gick över förväntan då vi vann med 4-1. Nu är det borta match igen på onsdag och sen på söndag möter vi Kristianstad hemma. Vi har redan bokat biljetterna. Denna gång fick vi våra vanliga biljetter, jämte mina goa gubbar. Undrar om de saknat vårt sällskap :o)

Ha en fortsatt bra kväll / Eva-Lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Susz:

skriven

Hallo snygging! Ville kika in och önska Dig lycka till med nya bloggen- och får se att du tydligen kör förnyelsekuren på flera plan..tjuuusigt värre!

Ha det gött nu..kramen/ Susz

3 CATWOMAN:

skriven

Hur i hela fridens namn klara du av detta ensammen... klippa dig själv och dra upp slingor bak... jag fattar ingenting.

Du kan inte bara hockey du kan så mkt annat också... nu är du min IDOL... "kan man få en autograf" damen... ha ha tur för TAIF som har en sådan supporet.... kram kram

5 Anne:

skriven

Glömde ju att skriva hur himla fin du vart. Fast det tror jag att du vet att jag skulle tycka för du är verkligen duktig och jag vet ju hur fin jag själv vart :))

7 Marie-Louise:

skriven

Heja!

Grymt och ur snyggt är de enda jag kan säga. Hur lyckas du med detta??..Slingorna e ju en sak men att klippa dig själv så snyggt i nacken e banne mig en bragd...karmiz

2 Jenny

skriven

Den där hättan ger mig bara dåliga minnen. Får rysningar :PIaf vart du jätte fin i håret. Tummen upp :)Kramar/Jenny

4 Anne

skriven

Nu sätter jag mig i bilen och kommer. Mitt hår har växt alldeles förskräckligt och jag vill bli friserad igen :))

Vet du jag har det så himla bra för Jenny tyckte att min blogg var så opersonlig så hon frågade om hon fick göra om inne hos mig och det fick hon så gärna. Jösses jag kan ingenting här inne och fattar nada vad jag kan och bör göra. Så nu lutar jag mig tillbaka och inväntar min nya personliga blogg lerJag hade faktiskt kul åt Gunnar och hans snack om stake som jag fattade noll och ingenting av. Men han var ju så snäll och förklarade sen asgPirayor tror jag att det stavas, fast jag kan ju ha fel ;)

Ska skicka hit stavpolisen för dom finns överallt på nätet.Kika in hos mig senare för att se hur personlig jag blev :))Kram på dig

6 Anne

skriven

Nädu jag har liksom aldrig tid att sätta mig in i att själv fixa med bloggen. Jag tror nästan att skulle jag börja så blir jag beroende och kommer att tillbringa all min tid vid datorn, så med lättnad lämnar jag över detta med design till Jenny.

Ha en bra dag och sköt om dig

Kram/syster Yster