Har surfat runt lite på morgonen.

Allmänt dravel
Var in på blogglistan och sökte bland tonårsföräldrar. Det var vad jag kände mig i morses. Har precis stekt falukorv till 6 tonåringar som befinner sig i källaren och då är bara EN av dem min!!

Skrattade lite åt en karl som skrivit i sin beskrivning: "Jag skriver INTE om sex, sexnoveller, sanna bråding, blondinbella, linda rosing" osv... LOL. Vad är man egentligen ute efter då?? Ha så många sidvisningar som möjligt? Men vad tjänar man egentligen på det?? Jag har hellre ett par läsare som finner ett intresse i det jag skriver och återkommer, än en massa besökare som blir irriterade över uteblivna sexbloggar!! :o)

Hittade också sidor som jag gick in på som berörde mig till tårar. Ja, jag har lätt för att gråta. Daniel skrattade åt mig och undrade hur jag kunde börja gråta??? Empati, kanske. Jag läste om en mamma som hjälper sin dotter. Hon utsattes för våldtäkt för två år sen. Jag försökte läsa för Gunnar men jag kunde inte började bara böla.

"Pappa till ......" vars tonårsdotter som tog sitt liv som 14-åring. Det fanns hur många bloggar som helst med föräldrar som mist sina barn på ett eller annat sätt. Känner att de säkert behöver en kanal att bearbeta det hela på. Kände bara att jag inte orkade med att läsa mer tragedi. Fick nästan dåligt samvete över att mitt största problem just nu är att få ordning på sidan min!! Till slut insåg jag att jag inte skulle gå in på sådana sidor med för jag blir alldeles knäckt.

Idag blir en lugn hemma dag med tillhörande städning. Tidig middag eftersom det är hockey i eftermiddag. TAIF spelar sin sista hemmamatch innan Allettan drar igång efter juluppehållet. Kristianstad gästar Dackehallen. Hoppas på en skön seger :o)

Ha en underbar tredje advent. Har ni sett att jag fått in staken till höger (ler malligt). Vi hörs till kvällen, då med en hockeyblogg :o)

/Eva-lena

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 CATWOMAN:

skriven

staken brinner så fint... haha du är duktig...

vet du jag är som du... klarar inte av att läsa allt tragiskt... speciellt såna bloggar där de mist ett barn ... gråter hela tiden och blir så bedrövad inombords. Man jag tror det är ett bra sätt att skriva av sig sin sorg det gör nytta för själen och det ger styrka hos andra som delar samma erfarenheter.

Finns det ngt ner upplyftande än om då man märker att amn inte är ensammen om tankarna... att det finns ngn som förstår och ngn som bryr sig... det ger bra läkkött i ens egen själ... hm ... kan man skriva så läkkött.. men älgkött passar ju inte in... he he

kram på dig

3 Anonym:

skriven

Stake till höger och du skriver att du inte skriver om sex asg

Fy på dig syster yster tänk på att mina barn läser din blogg :))

Hoppas ungarna kom med bussen jag har ingen aning eftersom jag åkte och jobba i morse.Kramar om dig

5 Anne:

skriven

Skulle bara skicka en snabb kommentar när jag var på jobbet och så vart det dubbelt och så syns det inte vem som skrivit :(

Det andra orkade jag inte kommentera, det är tungt att läsa sånt och det gör verkligen ont i mamma hjärtat. Alla dessa barn och tonåringar som lider och alla dom föräldrar som är maktlösa inför det som händer.

Snart är dom väl hemma och du kanske ligger och sover, själv har jag god lust att redan lägga mig

Sköt om dig....

7 ♥ Martina,:

skriven

http://www.reeadmymind.blogg.se - musik, personligt, foto mm. intressant? kolla in isåfall :) have a great day :*

2 Anonym

skriven

Stake till höger och du skriver att du inte skriver om sex asg

Fy på dig syster yster tänk på att mina barn läser din blogg :))

Hoppas ungarna kom med bussen jag har ingen aning eftersom jag åkte och jobba i morse.Kramar om dig

4 Anna

skriven

Visst syns staken!! ;D

Vad hemskt att läsa såna bloggar som handlar om död och elände! Jag förstår att du gråter. Jag törs inte ens läsa såna vilket ger mig dåligt samvete. Man borde kanske...

Nåja, ha en bra hockeykväll!

6 Anne

skriven

Appropå Fredde, det är klart att han tackade för sig, han tackade till och med för frukosten som dom själva fick duka fram. Lite måtta får det ju vara på min gästfrihet :))

Men jag sa att dom är välkomna tillbaka till hotellet när dom vill, så kanske får du snart iväg honom igen ler