Dan före dan!!

Allmänt dravel
Jaha, då var det julafton imorgon!! Det är ju inget att be för. Den lär ju komma vad jag än tycker, fast klart, nu ser jag fram emot den. Gunnar har varit hemma idag och lagat Janson, grilljerat skinkan och gjort klart revbenen. Det jag hade att pyssla med när jag kom hem var kålrotslådan, skryka och duka upp med linneduken och fixa iordning gottebordet. Och lägga klapparna under granen :o)

Det är inte riktigt vad det brukar vara (när barnen var små) När vi satt vid matbordet idag så sa Micke att det inte kändes som jul imorgon. Jag minns för ett par år sen då man till och med hade svårt att sova för man väntade på julaftonen. Visst är det så. Minns själv när jag var 16 år. Uffe skulle ha fest på julafton. "lillan" tjatade på mig att jag skulle komma. Tror ni jag fick det? Näpp, inget rännande på julaftonen med kompisar, tycket morsan. Nähä, där fick man vackert sitta och äta julmat, öppna paket och till kvällen lyssna på farsans snarkningar, då han somnat i soffan.

Nu är det inte så att Micke vill dra på fest. Det var väl mera ett konstaterande att det inte längre kändes så spännande med julaftonen. Dessutom har han ju redan fått en för tidig julklapp, truppsetet!! Han tror väl att det inte blir så mycket mer, men ack vad han bedrar sig :o)

Det är så skönt nu att veta att man ska vara långledig. Jobbar den 2 Januari annars skulle jag vara ledig till den 7 Januari. Det kommer nog inte hända mycket den dagen. Dumt bara när jag och jobbarkompisen bestämde oss för vem som skulle ta vilken dag, 2 eller 5 januari. Spelschemat hade inte kommit då. Taif mötet Taif (Tranås) bort den 2:a. Så den hinner vi inte åka iväg på. Daniel får väl sms:a hur det går eftersom han åker med supporterbussen. Apropå det, får nog se till att boka biljetter till den 4, då vi möter Örebro hemma.

Nu ska jag tjuva lite på Janson och  en liten skinkskiva. Önskar en ännu en gång en riktigt god jul men en liten photoshoppad bild på vårt gottebord.


Ha en gokväll / Eva-LenaKommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Jenny:

skriven

God Jul!!Jadå jag fick parfymen igår. Tack så mycket :D Jag förstår Micke. Sa igår också att det inte alls känns som att det skulle vara julafton imorgon. Tycker inte heller det känns som julafton idag. Men det blir nog en bra dag iaf :)Ha nu en riktigt fin och bra jul.Kramar till er alla från Jenny